Tuotteet

Tuotteemme soveltuvat monenlaisten asiakasryhmien tarpeisiin. Tuotteemme muodostavat teknologisen polun, joka alkaa siinä vaiheessa, kun ihminen on vielä kykenevä huolehtimaan itsestään. Avuntarpeen lisääntyessä tuotekin täydentyy. Siten toimintamalli säilyy aina ennallaan ja on asiakkaalle jo ennestään tuttu.

 

​Mikäli jokin mietityttää tai sinulla herää kysymyksiä, ota yhteyttä.

Ota yhteyttä

Turvapuhelimet

Turvapuhelinratkaisumme lisäävät turvallisuutta ja helpottavat omaishoitajan työtä. Turvapuhelimen saa kameralla tai ilman. Sinä päätät.

Lataa esite ja tutustu.

 

 

 

Alk. 29 eur/ kk

Hyvinvointitarjotin

Seuraa hyvinvointiasi mobiililaitteilla ja tallenna terveystietosi tietokantaan. Ota yhteys videolääkäriin kodistasi. Aikatauluta lääkkeiden otto, kohota kuntoasi, aktivoidu! Liity samanhenkisten ihmisten joukkoon ja muuta elintapojasi.

Lataa esite ja tutustu.

 

 

Alk. 30 eur / kk

Lähimmäisenturva

 

Lähimmäisen Turva antaa tukea ja turvaa kotona asuvalle toimintarajoitteiselle tai omasta toimintakyvystään epävarmalle henkilölle, sekä heidän apunaan toimiville läheisille. Sisältää turvapuhelimen, rannekkeen, palovaroittimen ja kameran.

Lataa esite ja tutustu.

 

 

Alk. 33 eur / kk

Omaishoitajan Apu

Omaishoitajien työtä on tuettava. Omaishoitajan Apu on tarkoitettu helpottamaan omaishoitajan raskasta työtä.
Palvelu antaa omaishoitajalle mahdollisuuden omaan aikaan, lisää hoidettavan valvontaa, rauhoittaa yöt nukkumiselle ja auttaa hoitajaa jaksamaan arjen pyörittämisessä.

Lataa esite ja tutustu.

 

 

Alk. 35 eur / kk

Palvelutalon Apu

Palvelutalon Apu on avustaa hoitotyötä palvelutaloissa, perhe- ja hoitokodeissa. Järjestelmä sisältää valvontalaitteita ja hiljaisia hälytyksiä, jotka auttavat hoitotyössä erityisesti yöaikaan.

Lataa esite ja tutustu.

 

 

Alk. 22 eur / kk / huone

Kuulovammaisen Apu

 

Kuulovammaisen Apu tarjoaa tukea ja sujuvuutta kuulovammaisen henkilön elämään. Järjestelmän avulla saadaan hälytykset palo- ja CO2 hälyttimestä, itkuhälyttimestä, ovikellon soitosta, liiketunnistimesta ja toisen henkilön kutsusta. Hälytys aktivoi vyötäröllä kannettavan tai tyynyn alle asetettavan värisijän, jonka värinään kuulovammainen ihminen reagoi nähden mistä kohteesta hälytys tulee. Kattava järjestelmä kuulovammaiselle ikäihmiselle tai esimerkiksi kuuroille pienen lapsen vanhemmille.

Lataa esite ja tutustu.

 

 

Alk. 22 eur / kk